Over ons

Webeo is een jong bedrijf dat zich vooral richt op de kleine ondernemingen. We bieden begeleiding in de immer belangrijker wordende stap naar het internet. Meer en meer (kleine) bedrijven hebben deze stap reeds gemaakt, bovendien wordt deze stap steeds kleiner. Lees gerust verder om meer over ons te weten te komen.

Hoe wij werken?

Een internet project opstarten en tot een goed einde brengen is niet altijd even makkelijk, ook wij weten dat. Daarom dat wij u de nodige begeleiding hier bieden. Niet alleen helpen wij u bij belangrijke beslissingen zoals:

 

 • Welke voordelen biedt de stap online mijn zaak?
 • Wat moet er precies gebeuren?

 

Maar ook verwezenlijken we het hele project, m.a.w. kan u bij ons terecht voor het gehele traject: van idee tot werkende applicatie of website.

Om dit tot een goed einde te brengen, hebben we een netwerk van deskundigen opgebouwd die elk gespecialiseerd zijn in een bepaald aspect van het ontwikkelingsproces. Op die manier moet u niet zoeken naar de juiste mensen en zich ook niet bekommeren over het aansturen van hen.

Onze missie

We hebben gemerkt dat veel kleine ondernemingen niet (of beperkt) vertrouwd zijn met wat het internet ons de dag van vandaag kan opleveren.

We spreken dan over een heel uitgebreide waaier aan mogelijkheden:

 • Communicatie via het web naar klanten toe (Website, social media, …)
 • Beheer van uw bedrijfsactiviteiten via het internet
  • Planning
  • Klantenbeheer
  • Analyse en hulp bij bedrijfsbeslissingen
 • Opslag, bewerking en analyse van gegevens
 • ...

 

Met andere woorden, de ‘stap naar het internet’ kan u heel wat extra waarde opleveren. Deze extra waarde uit zich niet enkel in besparing van kosten, maar ook besparing van tijd en verhoogde efficiëntie. Dit alles resulteert dan in meer winst (al was het door verlaging van kosten alleen al) en daardoor meer groeiperspectieven.

Men heeft sinds lange tijd gedacht dat bepaalde technologieën om uw bedrijf makkelijker te beheren enkel weggelegd zijn voor de grote bedrijven, maar niets is minder waar. Deze technologieën zijn helemaal niet zo duur als u zou verwachten en passen perfect bij elk bedrijf.

We begrijpen dat dit allemaal ver van uw bed lijkt en zelfs een beetje beangstigend is. Wij krijgen echter graag de kans om dit met u eens te bekijken en aan te tonen dat ook u hier meerwaarde kan uithalen. Aarzel daarom niet, en neem eens contact met ons op. Dan regelen wij met u een vrijblijvende afspraak om samen met u na te gaan wat er mogelijk is.

Over de zaakvoerder

Ik ben Jens Mortier en al gedurende ettelijke jaren gepassioneerd door het internet en al zijn mogelijkheden. Ongeveer 9 jaar geleden begon ik te expirementeren met wat webtechnologieën zoals HTML, JavaScript en aanverwanten. Door de tijd heen is deze interesse verder uitgegroeid tot ondertussen een professionele bezigheid. Niet enkel internet technologieën, maar ook (en misschien zelfs vooral) de extra mogelijkheden die het internet aan bedrijven biedt, hebben mij steeds erg geboeid.

Naast de interesse voor het web, ben ik ook student Handelsingenieur in de Beleidsinformatica. Op die manier is mijn kennis omtrent informatica en webtechnologie extra aangespekt met kennis uit de bedrijfs- en financiële wereld. Dit maakt dat ik uw bedrijf kan bekijken in het gehele, bredere plaatje. Daardoor krijgt u niet enkel ondersteuning bij het implementeren van uw project (de technische kant), maar ook bij de integratie met uw huidige activeiten (de bedrijfskant).