Lencouet

Lencouet is een aanbieder van een aantal vakantiehuizen in Frankrijk. Via deze website stellen ze de verschillende vakantiehuizen voor en nemen reservaties op. De website kan gevonden worden op lencouet.com

Dit project was een hernieuwing van de bestaande website. Omdat er bij Lencouet al reeds met een reservatiesysteem werd gewerkt, hebben we het bestaande systeem geïntegreerd in de nieuwe website. Op die manier is er geen andere werkwijze nodig en biedt de nieuwe website alleen maar voordelen.

Meerdere talen

Lencouet is een website die zowel Nederlandstalige, Franstalige als Engelstalige bezoekers moet bedienen. Ook dit is mogelijk binnen het beheersysteem WebeoManager. De verschillende talen binnen de website zijn makkelijk aanpasbaar en de bezoeker krijgt een handig keuzemenu te zien.

Widgets

Op de website zijn ook een aantal widgets te zien, die de bezoeker een extra dimensie geven qua beschikbare informatie. Zo zorgt de 'Weer'-widget ervoor dat de bezoeker het weer niet apart moet gaan opzoeken en de Google Maps widget een duidelijke visualisatie van de route.