Lieve Van Oosterwijck

Deze website is gemaakt voor de praktijk van een kinesitherapeute, die haar praktijk en behandelingsmethode meer kenbaar wilde maken op het internet. Patiƫnten krijgen nu de kans om wat meer duidelijke en correcte informatie te krijgen over de mogelijke behandelingen. Dit is een uitgelezen kans om een breder publiek aan te spreken. De website bevindt zich op lievevanoosterwijck.be

De website is door ons opgezet, omdat de klant in kwestie in het begin niet vertrouwd was met websites en het beheer daarvan. Daarom hebben we alle pagina's klaar gezet in ons beheerpaneel, zodat het aanpassen van de pagina's veel simpeler en sneller kan. Bovendien kijken wij mee om de website zo optimaal mogelijk te houden.

Fris design

Om zoveel mogelijk rust te creeƫren in het design, is er gekozen voor lichte kleuren en eerder grotere knoppen. Op die manier is de website aangenaam om te bezoeken en ideaal om rustig doorgelezen te worden. Bovendien spreekt dit fris design ook de jongere generaties aan.

'Thumb generatie'

De volgende generatie jongeren wordt ook wel eens aangesproken als de thumb generatie, net omdat ze 'alles' kunnen regelen met hun duim. Vandaar dat het ook voor dit project van belang is om de website goed toegankelijk te maken vanop mobiele apparaten.