Logeren bij Vlamingen

Logeren bij vlamingen is een platform waar Vlamingen met een accommodatie in het buitenland op kunnen adverteren. Met een handige zoekfunctie kunnen accommodaties gevonden worden. Daarnaast is het ook mogelijk voor accommodatiehouders om diverse promoties aan te maken om hun accommodatie in de kijker te zetten. Het project kan gevonden worden op logerenbijvlamingen.com

Adverteerders kunnen hun accommodaties beheren via een klantenpaneel. Achter de website draait een softwaresysteem om betalingen, adverteerders, accommodaties, bezoekers etc. te beheren. Dit systeem is volledig ontwikkeld door Webeo. Ook is er integratie met o.a. Paypal en Sofort. 

Praktische lay-out

Door een praktische en gebruiksvriendelijke lay-out, is het zowel voor bezoekers als adverteerder aangenaam werken via Webeo. Een lay-out is altijd een samenkomst van een mooi uiterlijk en praktische inrichting, dit hebben we ook hier proberen tot uiting laten komen.

Op elk apparaat

Steeds meer bezoekers benaderen websites met een tablet of smartphone. Ook deze website is zo ontworpen dat het goed oogt op eender welk apparaat. Op die manier kan de website waar dan ook benaderd worden.