Promotie website

Momenteel krijgt u bij een website gratis 1 jaar lang een .be domeinnaam, webhosting én webeo manager. Lees hieronder de details.

Nog geen website?

U heeft nog geen website, maar zou er graag mee beginnen? Schitterend initiatief en goed dat u hier bent! Wij hebben namelijk een hele mooie promotie voor u. Omdat de kost van een website soms afschrikt, verminderen we de kosten door u vrij te stellen gedurende 1 jaar van volgende kosten:

 • .be domeinnaam
  U krijgt gedurende het eerste jaar gratis een .be domeinnaam naar keuze van ons, mits die nog beschikbaar is. Een voorbeeld van een domeinnaam is webeo.be
 • Webhosting basic
  Webhosting is de plaats die alle nodige documenten van uw website bevat, dit is normaal een jaarlijkse kost. Ook dit krijgt u het eerste jaar gratis.
 • WebeoManager
  Dit is het paneel waarmee u uw website beheert. Gedurende het eerste jaar is die ook gratis ter beschikking.


Samen zorgen deze punten voor een totale besparing van € 94. Als u van deze promotie wil genieten, kan u contact met ons opnemen en bekijken we uw plannen.

U heeft al een website?

Dan bent u waarschijnlijk hier terecht gekomen om uw huidige website te laten vernieuwen. Ook dan geniet u van bovenstaande punten, er geldt wel een klein verschil voor de domeinnaam en de webhosting:

 • De domeinnaam krijgt u gedurende 1 jaar gratis, mits die wordt overgezet naar ons beheer.
 • De webhosting is gratis gedurende 1 jaar als die overgezet wordt naar ons
 • WebeoManager is hetzelfde als hierboven vermeld


Ook deze formule zorgt voor een totale besparing van € 94, indien u alles zou laten overzetten naar ons. Als u van deze promotie wil genieten, kan u contact met ons opnemen en bekijken we uw plannen.