WebeoManager

WebeoManager is zoals een Zwitsers zakmes, een platform dat ondersteuning biedt voor een zeer groot gamma aan applicaties. U kan het zowel gebruiken voor het beheren van uw websites die u bij ons hebt laten maken, alsook voor het eenvoudig opzetten van een intranet met allerhande applicaties.

WebeoAccount

Na de implementatie van uw project krijgt u van ons een domeinnaam in de vorm van

https://uw-bedrijf.webeo.be

Ja u leest het goed, u beheert uw volledig project over een beveiligde ssl verbinding. Dit zorgt ervoor dat de uitwisseling van eender welke gegevens tussen uw pc en onze servers volledig veilig verloopt. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over ‘afluisteraars’.

Daarnaast krijgt u ook een account van ons waarmee u zich kan inloggen om uw projecten te beheren. U kan dan zelf extra gebruikers aanmaken om meerdere mensen toegang te geven tot uw WebeoManager.

Beheer al uw websites

Als u uw websites bij ons laat bouwen, worden die steeds volledig beheerbaar gemaakt in WebeoManager. Dit houdt in dat elke pagina volledig door u aangepast kan worden en dat in een mooie grafische tekstverwerker. Daarnaast kan u een onbeperkt aantal gebruikers toevoegen om mede uw website te beheren.

Voor de gevorderde webmaster is er ook de mogelijkheid om allerhande metatags, urls e.d. aan te passen en/of toe te voegen.

Uw eigen intranet, eenvoudig en snel

Aan uw platform kunnen ook allerhande applicaties toegevoegd worden, zowel standaard applicaties als de applicaties die wij speciaal voor u ontwikkeld hebben. Op die manier kan u zeer eenvoudig uw eigen intranet samen stellen, zonder enige technische voorkennis.

We hebben ons platform ook uitgerust met een geavanceerd rechten systeem, zodat u zelf kan bepalen welke gebruiker toegang heeft tot welke (delen van) applicaties.

Natuurlijk begrijpen wij dat u mogelijks dit werk graag door ons laat doen, ook dat is mogelijk. We configureren uw omgeving tegen uitzonderlijk lage tarieven. Voor meer info, contacteer ons en we stellen een persoonlijke offerte op.

Factureren? Zo als u dat wil!

De opbouw van het platform zorgt ervoor dat er zeer flexibel gefactureerd kan worden, de opties zijn zo uitgebreid als uw behoefte:

 

  • U kan kiezen om te betalen per applicatie per termijn (maand, jaar, X aantal jaren)
  • U kan een vaste jaarlijkse prijs afspreken voor het hele intranet

 

U kan ons steeds contacteren om uw betalingsplan voor te stellen.

Overtuigd? Neem dan contact met ons op!

Wil u ergens meer informatie over of hebt u beslist de stap naar ons te wagen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, zodat we samen met u de mogelijkheden kunnen bekijken.